Esittelyssä uusi toiminnanjohtaja Paula

27.8.2015

Paula geokätköilemässä Ahvenanmaalla

Hei vaan kaikille!

Olen Paula Hirvonen ja aloitan Rääkkylän 4H:n toiminnanjohtajana 1.9.2015 alkaen. Olen erittäin iloinen ja kiitollinen mahdollisuudesta tulla puuhastelemaan Rääkkylään!

Itse olen 4H-lainen jo lapsuudesta jolloin pidin omaa kasvimaata Valtimolla. Kasvatin pääsääntöisesti porkkanoita ja möin niitä saadakseni rahaa oman hevosen ylläpitoon. Osallistuin myös leireille ja kerhoiluun. Myöhemmin olin mukana 4H:n nuorisotoiminnassa ja tällöin suuntaisin maailmalle nuorison ryhmävaihtojen kautta.

Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi (AMK) kansalaistoiminnan ja nuorisotyön koulutusohjelmasta. Vapaa-ajallani ulkoilen paljon koirani kanssa, luen ja nautin hyvästä ruuasta! Uusimpana harrastuksena minulla on geokätköily, mikä vasta mukavaa onkin. Sydäntäni lähellä on myös monikulttuurisuus ja kansainväliset asiat, joiden parissa työskentelen mielelläni.

Minua saa tulla tervehtimään toimistolle ja kerhoihin. Tutustun enemmän kuin mielelläni Rääkkylän 4H-laisiin ja muihinkin kuntalaisiin! Minut tavoittaa puhelimella numerosta 0500 223 231 tai sähköpostilla paula.hirvonen@4h.fi Jään odottelemaan yhteydenottojanne!Mukavaa syksyä kaikille!

terveisin,

Paula