Haemme toiminnanjohtajan sijaista

18.7.2016

4H-toiminnanjohtaja Rääkkylän 4H-yhdistys ry

 

Rääkkylän 4H-yhdistys ry hakee toiminnanjohtajaa äitiysvapaan sijaiseksi 1.9.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on osa- ja määräaikainen, päättyen 31.12.2016. Mahdollisuuden mukaan jatkamme työsuhteen kestoa.

 

Arvomme ovat Harkinta, Harjaannus, Hyvyys, Hyvinvointi - Heads, Hands, Heart, Health. 4H on sitoutumaton kansalaisjärjestö, jonka tehtävänä on tukea lasten ja nuorten tasapainoista kehitystä ja kasvamista vastuuseen. Rääkkylän 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn yhdistyksen johdossa. Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu yhdistyksen talouden ja toiminnan suunnittelu, seuranta ja kehittäminen, yhdistyksen toiminnan markkinointi sekä yhteistyö sidosryhmien kanssa. Lisäksi tarvittaessa toiminnanohjaajan tuuraaminen. Toiminnanjohtajan esimiehenä toimii yhdistyksen hallitus ja alaisena toiminnanohjaaja. Huom! Haussa on myös toiminnanohjaajan paikka, jonka voi yhdistää toiminnanjohtajan työhön taitojen salliessa.

 

Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä hyviä sosiaalisia taitoja, organisointikykyä, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, ideointikykyä, tietotekniikan hallintaa ja itsenäiseen työhön soveltuvuutta. 4H-työ ja Lemonsoftin käyttötaito sekä hanketoiminnan tietämys katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

 

Toimeen sovelletaan joustavaa työaikaa, koska osa tehtävistä sijoittuu ilta-aikaan ja viikonloppuihin. Työaika on noin 10-20h/vko. Palkkaus määräytyy neuvonta-alan työehtosopimuksen mukaan. Työssä on mahdollista toimia myös yrittäjäpohjaisesti.

 

Toimeen valitun henkilön tulee esittää ennen työn vastaanottamista rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

 

Hakemukset toimitettava 1.8.2016 klo 16 mennessä osoitteeseen raakkyla@4h.fi. Haastattelut pidetään elokuussa 2016 ja niihin kutsutaan henkilökohtaisesti.

Lisätietoja antavat:

Hallituksen puheenjohtaja Maija Laasonen puh. 040 960 7599

Aluejohtaja Kari Kuokkanen puh. 050 570 7433