Kesätyöt 2017 haussa nyt!

4.4.2017

Avoimet kesätyöpaikat Rääkkylän 4H-yhdistyksessä 2017 15.-20. -vuotiaille

 

LEIRIOHJAAJIA

Haemme leiriohjaajia Rääkkylän 4H-yhdistyksen leireille kesä-heinäkuuksi.

Leiriohjaajien työtehtäviin kuuluu lasten ja nuorten leirien suunnittelu sekä erilaisten aktiviteettien vetäminen leiripäivinä yhdessä 4H:n toiminnanohjaajan kanssa.

Leiriohjaajan työaika on 6 tuntia päivässä, yhteensä 10 päivän ajan. Palkka on 300 euroa. Huom! Leiriohjaajien tulee hakea kesätyöseteliä Rääkkylän kunnalta.

Leiriohjaajilta vaaditaan reippautta, jämäkkyyttä, energisyyttä, idearikkautta sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Kokemus lasten- ja nuorten ohjaamisesta tai käydyt ohjauskoulutukset ja kurssit ovat plussaa!

 

KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ

Haemme kahvilatyöntekijöitä Rääkkylän 4Hyhdistyksen 4 tuntia kahvilaan kesä-heinäkuuksi.

Kahvilatyöntekijän työtehtäviin kuuluu kahvilatuotteiden valmistus, tarjoilu sekä asiakaspalvelu, siivoaminen ja rahankäsittely.

Kahvilatyöntekijän työaika on 6 tuntia päivässä neljänä päivänä viikossa. Kokonaistyöaika on 10 työpäivää. Palkka on 300 euroa. Huom! Leiriohjaajien tulee hakea kesätyöseteliä Rääkkylän kunnalta.

Kahvilatyöntekijöitä vaaditaan reipasta työotetta, iloisuutta, hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä ulospäin suuntautuvaa luonnetta. Hygieniapassin suorittaneet ovat etusijalla!

 

TYÖPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ

Haemme työpalvelutyöntekijöitä Rääkkylän 4H-yhdistyksen palkkalistoille vuodeksi 2017.

Osaatko tehdä pieniä kodin askareita? Onko ruohonleikkaaminen parasta mitä tiedät? Osaatko leipoa maukkaita leivonnaisia, mitä voisi myydä eteenpäin? Vai onko sinulla jokin muu taito, mikä voisi sinut työllistää?

Rääkkylän 4H-yhdistys välittää työpalveluita asiakkaiden ja työntekijöiden välillä. Työt voivat olla esim. verkkoneuvontaa, lumitöitä, ruohonleikkuuta, lastenhoitoa jne. Työnantajana toimii 4H-yhdistys joka laskuttaa asiakkaalta työpalvelusta. Työpalvelutyöntekijöiden palkkaus määräytyy tehtyjen töiden ja asiakastilausten mukaisesti. Kysy lisätietoja Liisalta.

 

YRITTÄJIÄ

Haluaisitko perustaa oman yrityksen? Saisit tehdä just sitä mitä haluat, silloin kun haluat! Tule 4H-yrityskurssille. Lisätietoja Liisalta.

 

HUOM! TARJOLLA TÖITÄ MYÖS SYKSYLLÄ 2017

Syksyllä Rääkkylän 4H-yhdistys työllistää kerhonohjaajia ja työpalvelutyöntekijöitä. Oletko sporttikerhon liikkuvainen vetäjä tai onko intohimonasi leipominen? Haluaisitko pitää eläinkerhoa? Rääkkylän 4H-yhdistys etsii syksylle 2017 erilaisia teemakerhojen vetäjiä. Voisit itse pohtia minkälaista kerhoa sinä ja sinun kaverisi vaikka haluaisitte vetää? Vaihtoehtoja on paljon, palloilukerho, hevoskerho, tanssikerho, kokkikerho, askartelukerho tai perinteinen monitoimikerho. Kerhonohjaajana saat itse suunnitella ja toteuttaa kerhoa. Kerhot ovat kerran viikossa syksyllä ja/tai keväällä noin 1,5 tuntia kerralla. Apua ja tukea kerhonohjaamiseen saat 4H-yhdistyksen toiminnanohjaaja Liisalta.

 

Ohjeet kesätyöpaikan hakemiseen

Lähetä avoin kirjallinen kesätyöpaikkahakemus Rääkkylän 4H-yhdistykseen 30.4. mennessä! Kerro hakemuksessa lyhyesti itsestäsi sekä harrastuksista ja mihin työtehtävään olet hakemassa. Kerro myös mahdolliset aiemmat työkokemuksesi, sekä jos olet suorittanut jotain kursseja hakemaasi työhön liittyen. Hakemusten perusteella voidaan kutsua työpaikkahaastatteluun, joka toteutetaan toukokuun aikana.

 

Toimita työpaikkahakemuksesi

  • Sähköpostitse: raakkyla@4h.fi
  • Postitse: Rääkkylän 4H-yhdistys, Kinnulantie 1, 82300 Rääkkylä.
  • Suoraan Liisalle

 

Lisätietoja kesätyöpaikoista antaa

toiminnanohjaaja Liisa Ahonen, puh. 0500 223 231