Arkisto

Tohmajärvi / Kitee

Taimet istutettu Tohmajärven Valkeasuolla


Yhdistyksemme oli mukana 4H:n Taimiteko -toimintamallissa kesällä 2020. Taimiteossa istutetaan Suomeen uutta metsää ja samalla työllistetään nuoria. Hanke -sivulle ja kuvagalleriaan pääset tästä

Lue lisää Taimiteosta, sivuilla myös viime kesänä istuttamassa olleiden nuorten kokemuksia: https://www.taimiteko.fi/

Etänä  -leiriä vietettiin 15.6-18.6.2020

( 15.6 )
Pohjois-Karjalan alueen lapsia touhusi leirillä n. 40 kpl, Rääkkylän alueella lapsia on 5 kpl. Hankkeen tekijöinä on Pyhäselän, Rääkkylän, Joensuun ja Pielisen 4H-yhdistykset. Rääkkylän alueen leiriläisiä ohjasi hanketyöntekijä Jonna.

Lisää Etänä -leiristä täällä

Vuosikokous

Vuosikokouksessa tänään 22.7.2020 muistettiin meidän ihania kerho-ohjaajia/4H nuoria, Viljami, Miia, Emilia, Iida, Samuel, Anna, Oona, Toni ja Ville.
Kuvasta puuttuu Janne, Nina, Jenni ja Jonna, heille muistamisen laitan postitse.

Hallitukseen valittiin Noora Korsikko, Noora Leinonen, Taina Väyrynen, Piia Sormunen, Katja Hirvonen, Kirsi Tolvanen, Jarmo Räty, Anne Oksanen.

Tästäpä on hyvä jatkaa syksyä kohti.

Muljulan luonnossa 22.9.2020

Kiteen kauniilla ja upealla Erä- ja riistapolulla, Muljulassa, olimme Kiteen opiston kanssa tutkimassa suomenluontoa ja askarreltiin käpykoristeita muistoksi. Ongittiin, keiteltiin nokipannukahvit, ruokailtu yms. Raikasta ja tuulista ulkoilmaa oli myös tarjolla :) Liisa, Piia ja Rane

Muljulan reissun kuvagalleriaan pääset tästä

Rääkkylän koululaisia retkellä

Rääkkylän koululaisia Paksunniemen retkellä ja ihailemassa Rääkkylän kunnantalolla olevaa taidenäyttelyä KukkiaBlommorFlowers. Tehtävänä on löytää yksityiskohtia esillä olevista teoksista.

Myös valtuustosali kunnanjohtajan esittelemänä tuli tutuksi 3. luokkalaisille, joka on Rääkkylän 4H:n kummiluokka.

Kuvagalleriaan pääset tästä