4-Teemaa Rääkkylässä 21.-24.6.2021

4-Teemaa päiväleiri pidettiin juhannusviikolla ja osanottajia oli kaikkiaan 24. Leirin konseptin mukaisesti jokaisella leiripäivällä oli oma teemansa ja paikkansa. Teemoina olivat tänä vuonna Ilma, Tuli, Maa ja Vesi. Yhteistyökumppanit olivat paikkakuntalaisia yrittäjiä tai yhdistyksiä, ja heidän kanssaan saimme mukavat ja viihtyisät päivät järjestettyä. Kiitos heille!


Ensimmäinen päivä Tuli.

Päivä oli kuuma, mutta pääsimme tutustumaan onnistuneesti leiriytymiseen metsässä, sekä taljajousella sekä ilmakiväärillä ammuntaan. Makkarat paistettiin itse sytyttämällä tulet, tutkittiin luontoa ja pelattiin ja leikittiin yhdessä. Päivässä Kiieksen laavulla olivat mukana Salonkävijöiden Kimmo sekä Rääkkylän riistanhoitoyhdistyksestä VP.

Toinen päivä Ilma.

Ilma-päivänä oli ohjelmassa ryhmätehtäviä, kuten pommin purkua, hämähäkinverkon läpimenoa, korikiipeilyä sekä roikuttiin renkailla ja köysillä. Koulun liikuntasali ja viheralueet lähistöllä olivat käytössä sekä mukana menossa oli kunnan vapaa-aikatoimi ja Jyrki.

Kolmas päivä Maa.

Maa-päivä piti sisällään ruoanlaitto-oppeja sekä ensiaputaitoja. Teimme lämpimän ruoan, lisukesalaatin, sämpylöitä sekä jälkiruoaksi mokkapaloja. Opettelimme ruoanlaiton lisäksi myös pöytätapoja sekä kattauksen perusteet. Omat ruokaohjevihkot saimme myös tehtyä kotiin vietäväksi. Ensiaputaitoja harjoittelimme ja kävimme läpi mitä kaikkea välineitä onkaan laastarin lisäksi. Tästä saimmekin päivän päätteeksi kunniakirjan muistoksi. Tilat saimme Rääkkylän osuuspankilta ja yhteistyössä päivässä oli SPR/Rääkkylä ja Marjukka.

Neljäs päivä Vesi.

Vesi-päivänä päästiin uimaan, saunomaan ja syömään hyvin. Leiriläiset viihtyivät vedessä ja sitä iloista kiljahtelua oli mukava kuunnella. Välillä söimme ja juteltiin mukavia, lopuksi herkuttelimme vielä muurinpohjaletuilla. Jaaman kyläyhdistys oli mukana päivässä ja Jaaman tupa tarjosi tilat.


Tutustu kuvagalleriaan tästä.