Kesäloma puuhista vietetty 8.6.-10.6.2020


Kello 9-15 Nuorisotalolla (Kinnulantie 4 , 82300 Rääkkylä)

Leiri on tarkoitettu 6-10 -vuotiaille.

Tervetuloa viettämään kanssamme loma puuhista, Teemana Metsäsalapoliisit.

Metsäsalapoliisit tutkivat luontoa, seuraavat johtolankoja ja ratkovat mystisiä tehtäviä.
Päivien aikana kokataan, askarrellaan, ulkoillaan, pelataan ja leikitään, siis kaikeinlaista touhua mitä lomalla voi tehdä yhdessä kavereiden kanssa. 

Kaikessa toiminassa otamme huomioon korona ohjeistukset turvallisuudesta.
Ohjelmassa on kolme päivää mukavaa puuhastelua lounaan ja välipalan kera.

Leiriohjaajina 4H Liisa ja nuoret ohjaajat

Yhteistyössä Rääkkylän kunta.

Lisätietoja

Rääkkylän 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Liisa Ahonen
puhelin: 0500 223 231, sähköposti: ohjaaja.raakkyla@4h.fi

Leiripäivien antia

(8.6.)

Kesä puuhis 2020. 17 leiriläistä ja kuvissa: Pääruokatiimi kokkaa jauhelihatomaatti kastiketta ja spagettia. Salaatti tiimi tekee herkullisen salaatin ja askarreltiin kasvimuistipeli, luonnon materiaaleista. Oltiin ulkona, pelattiin sekä leikittiin,  opeteltiin toistemme nimiä ja askarreltiinhan me aamulla nimisudenkorennot ja iltapäivällä kasvimuistipelit. Huomenna päästään Leijona jahtiin ja tekemään kiikarit joilla keskiviikkona bongataan käpylintuja sekä onhan meillä tietysti tulossa vielä lettukestit ja sään salliessa paistellaan makkaraakin ja tiedä vaikka perinteiset vaahtokarkitkin löytyisivät leiripäiviin... Toivotaan ettei siis sada joka päivä kaatamalla. 

(9.6)

Ulkoiltiin, metsästettiin örkkejä, leiriläiset paistoivat pizzaa, urheiltiin, kerättiin pieniä asioita ja tehtiin avaimenperät... Huomenna sitten uudet kujeet

(10.6)

Mahtava leiripäivä taas takana tänään. Askarreltiin kiikarit, että on helpompaa bongata käpylintuja ja niitähän löytyi useampi kappale. Kylläpä olivat erikoisiin paikkoihin pesineet, pankkiin, apteekkiin, kunnantalolle, ekopisteelle, puuhun, paloaseman nurkalle, kotitien koulun roskakatokseen, seurakunnan alasalin rappusiin ja yksi mokoma ohjaaja Liisan autoonkin. Paistettiin makkaraa, leikittiin ja syötiin kaikkee herkkuja ja oli meillä salaiset apurit Jarmo ja Nanna. Välipalalle yllätyksenä leiriläisille olikin vinopino lettuja paistettu.