Töitä ja 4H-yritykset

Haemme autollista kotiaputyöntekijää!


Kotitapupalveluun haetaan reipasta, vastuullista ja itsenäiseen työhön pystyvää työntekijää, jonka työtehtäviin kuuluu mm. asiakkaan kodin siivous ja tarvittaessa muut kodinhoitotyöt. Saat perehdytyksen työtehtäviin ja siivousvälineet. Työssäsi tarvitset auton kulkemiseen ja kilometrit korvataan verohallinnon ohjesäännön mukaan toimistolta edestakaisin kohteeseen.

Pääset tekemään merkityksellistä työtä pääasiassa ikäihmisten kotona. Palkkaus on Kiinteistöalan työehtosopimuksen mukainen. 

Jätä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen kari.kuokkanen@4h.fi . Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja myös puhelimetse 050-570 7433 / Kari.


Kiinnostaako ryhtyä 4H-yrittäjäksi?

Onko sinulla jokin oma idea, jonka avulla voisit tienata itsellesi euroja! 4H-yrittäjänä voit toteuttaa suunnitelmasi! Me opastamme ja autamme sinua tai kavereita toteuttamaan ideasi.

Ota yhteyttä meihin:
Sähköposti:  ohjaaja.raakkyla@4h.fi 

Lue lisää 4H-yrittäjyydestä täältä http://www.4h.fi/toita/perusta-oma-yritys/


Jatkuvassa haussa olevat työpaikat

Osaatko tehdä pieniä kodin askareita? Onko ruohonleikkaaminen parasta mitä tiedät? Osaatko leipoa maukkaita leivonnaisia, mitä voisi myydä eteenpäin? Vai onko sinulla jokin muu taito, mikä voisi sinut työllistää?

Rääkkylän 4H-yhdistys välittää työpalveluita asiakkaiden ja työntekijöiden välillä. Työt voivat olla esim. verkkoneuvontaa, lumitöitä, ruohonleikkuuta, lastenhoitoa jne. Työnantajana toimii 4H-yhdistys joka laskuttaa asiakkaalta työpalvelusta. Työpalvelutyöntekijöiden palkkaus määräytyy tehtyjen töiden ja asiakastilausten mukaisesti.


Kerhonohjaajaksi?


Rääkkylän 4H-yhdistys työllistää kerhonohjaajia syys- ja kevätkausiksi. Oletko sporttikerhon liikkuvainen vetäjä tai onko intohimonasi leipominen? Haluaisitko pitää eläinkerhoa? 

Voisit itse pohtia minkälaista kerhoa sinä ja sinun kaverisi vaikka haluaisitte vetää? Vaihtoehtoja on paljon, palloilukerho, hevoskerho, tanssikerho, kokkikerho, askartelukerho tai perinteinen monitoimikerho.

Kerhonohjaajana saat itse suunnitella ja toteuttaa kerhoa. Kerhot ovat kerran viikossa syksyllä ja/tai keväällä noin 1,5 tuntia kerralla. Apua ja tukea kerhonohjaamiseen saat 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajalta Piialta.

Mikäli olet kiinnostunut kerhojen tai leirien ohjaamisesta, ota yhteyttä meihin!

Lisätietoja Rääkkylän 4H:lta ohjaaja.raakkyla@4h.fi

Esimerkkejä erilaisista kerhoista

- Sporttikerho/urheilukerho/jalkapallokerho/Palloilukerho/Ulkoliikuntakerho

- Temppukerho/Sirkuskerho

- Tanssikerho

- Leivonta/kokkikerho

- Askartelukerho/kädentaitokerho/Kuvis-kerho

- Heppakerho/ Eläinkerho

- Musiikkikerho

- Viestintä/atk-kerho, pelikerho