Töitä


Kiinnostaako 4H-yrittäjyys?

Onko sinulla jokin oma idea, jonka avulla voisit tienata itsellesi euroja! 4H-yrittäjänä voit toteuttaa suunnitelmasi! Me opastamme ja autamme sinua tai kavereita toteuttamaan ideasi.

Lue lisää 4H-yrittäjyydestä täältä http://www.4h.fi/toita/perusta-oma-yritys/Kiinnostaisiko mahdolliset keikkatyöt?

Rääkkylän 4H-yhdistys välittää työpalveluita asiakkaiden ja työntekijöiden välillä. Työt voivat olla esim. verkkoneuvontaa, lumitöitä, ruohonleikkuuta, kukkien kastelua, lastenhoitoa jne. Työnantajana toimii 4H-yhdistys joka laskuttaa asiakkaalta työpalvelusta. Työpalvelutyöntekijöiden palkkaus määräytyy tehtyjen töiden ja asiakastilausten mukaisesti.Kerhonohjaajaksi?

Rääkkylän 4H-yhdistys työllistää kerhonohjaajia syys- ja kevätkausiksi. Oletko sporttikerhon liikkuvainen vetäjä tai onko intohimonasi leipominen? Haluaisitko pitää eläinkerhoa? 

Voisit itse pohtia minkälaista kerhoa sinä ja sinun kaverisi vaikka haluaisitte vetää? Vaihtoehtoja on paljon, mm. palloilukerho, kokkikerho tai perinteinen monitoimikerho.

Kerhonohjaajana saat itse suunnitella ja toteuttaa kerhoa. Kerhot ovat kerran viikossa syksyllä ja/tai keväällä noin 1,5 tuntia kerralla. Apua ja tukea kerhonohjaamiseen saat 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajalta Piialta.

Esimerkkejä erilaisista kerhoista

- Liikuntakerho

- Temppukerho

- Tanssikerho

- Leivonta- tai kokkikerho

- Askartelu-  tai kuviskerho

- Musiikkikerho

- Pelikerho

-  Monitoimikerho 

Monitoimikerhossa voi nimensä mukaisesti tehdä miltei mitä vaan, ja teema yleensä vaihtuu joka kerralle. Esimerkkejä monitoimikerhon aktiviteeteista ovat mm. leivonta, mäenlasku, askartelu ja ulkoleikit. 


Mikäli olet kiinnostunut kerhojen ohjaamisesta, ota yhteyttä meihin!Ota rohkeasti yhteyttä meihin, jos työt kiinnostavat!

Sähköposti:  ohjaaja.raakkyla@4h.fi